Menu

Fodbold

Fodbold er for både piger og drenge i alle aldre, og sådan er det også i Gylling Boldklub. Alle kan være med uanset niveau og ambitioner. Der er ca. 65 procent drenge/herre og 35 procent piger/kvinder i klubben, hvilket giver et godt mix.

Vi har fokus på fællesskabet - det bedste hold er sammenhold. Der spilles både udendørs­ fodbold og indendørs­ fodbold i klubben.

De yngste spillere starter med leg og den glæde, der er ved at røre sig sammen med andre - med og uden bold. Vores trænere benytter træningen til at lægge de første grundsten for boldforståelse, løbe­mønstre og kollektivet i at være med på et hold. Man vinder ikke en fodboldkamp alene, det gøres som et hold.

Den mellemste gruppe spillere udfordres fysisk, med tekniktræning, kondition, og styrketræning. En fodboldkamp vindes ikke kun med fødderne og ved at være i god form, det handler også om at have
hovedet med. I træningen arbejdes der med grundlæggende løbe­mønstre, taktik og det psykiske pres, det kan være ved f.eks. være bagud i en kamp.

Hos de ældste spillere arbejdes der grundlæggende med at vedlige­holde den fysiske form, da spillerne godt ved, hvad der kræves for at kunne løbe en hel kamp. Meget af træningen har også fokus på det tekniske og taktiske. Spillerne er i deres teenageår og derfor betyder fællesskabet endnu mere for dem og det at være en del af noget. Holdet er i fokus.

Live-score
Der er ingen livekampe på nuværende tidspunkt

Fodbold - Trænere

Holdansvarlig Oldboys
ingen img
Torben Bondegård Nielsen
Holdansvarlig Oldboys
profilepic
Carsten Risager
Træner U13 Drenge
profilepic
Anders Mortensen
Træner U13 Drenge
ingen img
Casper Hansen Borchmann
Træner U11 Piger
ingen img
Rikke Nielsen
Træner U11 Piger
ingen img
Peter Lagoni
Træner U11 Drenge
profilepic
Henrik Mikkelsen
Hjælpetræner U11 Drenge
ingen img
Laura Olesen
Træner U9 Mix
profilepic
Lars Kaysen
Træner U16-18 piger
ingen img
Brian Nørgaard
Træner U16-18 piger
profilepic
Lene Lund Mikkelsen
Hjælpetræner U9 Drenge
profilepic
Kristina Andersen
Træner U6 Mix
ingen img
Jakob Dalum Nielsen
Træner U6 Mix
ingen img
Lisa Fønss Rasmusen