U9-drengene sejrede til Hundslund Sportsfest

image Micklas, Noah, Mikkel, Viktor, Frederik, Anders og Malthe til Hundslund Sportsfest 2019

Denne dag var der mange forskellige aktiviteter og en af disse var den årlige børne-fodboldturnering.

I år havde Hundslunds U9 inviteret andre U9-hold fra Odder, Hou og Gylling til at komme og spille tre kampe hver.

"Vi stillede selvfølgelig med vores U9-drengehold, men vi manglede dog to ekstra spillere, sådan at der også kunne være udskiftere - så vi lånte lige to U8-spillere med" fortæller Træner Henrik Mikkelsen.

• Fra U9 deltog: Noah, Viktor, Malthe, Anders og Micklas.
  • Fra U8 deltog: Mikkel og Frederik.

Første kamp var mod Odder.
Gylling er bagud 0-2, da de går til pause, efter blandt andet et straffespark til Odder. I anden halvleg vendte Gylling dog spillet helt. Hen mod slutningen af anden halvleg scorede Gylling til 3-2, så det blev meget spændene til sidst. Gylling holdte Odder fra fadet og kampen endte 3-2 til Gylling.

Anden kamp var mod værterne fra Hundslund.
Denne kamp vinder Gylling sikkert 4-1. Kort før slutfløjtet kommer Gylling på en tre-måls føring, og så må Hundslund få en ekstra spiller på banen, men Hundslund kan ikke nå og gøre noget ved resultatet.

Tredje kamp var mod Hou.
Efter første halvleg står den 3-1 til Gylling. I anden halvleg kommer Gylling igen på en tre-måls føring, og Hou må få en ekstra spiller på banen, da der står 4-1. Dette hjælper Hou til et mål mere til dem. 4-2 og Hou skal have deres ekstra spiller ud igen. Dette gør, at Gylling igen scorer et mål. 5-2 og Hou endnu ekstra spiller ind. Det hjælper Hou hen mod slutningen af kampen, så kampen endte 5-3 til Gylling.

Resultater:

• Gylling vs. Odder: 3-2
  • Gylling vs. Hundslund: 4-1
  • Gylling vs. Hou: 5-3

Alle spillere gjorde virkelig en flot figur på banen, hjalp hinanden og jublede med hinanden, når de scorede. Der blev sunget på banen og heppet i omklædningsrummet efter 3 x 30 minutters gode fodboldkampe.

Hundslund IF havde sørget for en flot fodboldpokal til alle spillere. Gylling takker for invitationen og melder klar til at forsvare æren igen til næste år.