Menu

Gylling rejser ud i verden

image Formand i Gylling Sport og Idræt, Lars Dalsgaard Larsen i hans private bierstube
Peter Dalsgaard Larsen
20. marts 2021 kl. 11:09
Med den medvind og opbakning vi har fået til vores gruppe på Facebook, så er vi nu klar til den næste fælles udfordring.

Gylling rejser ud i verden

Med den medvind og opbakning vi har fået til vores gruppe på Facebook, så er vi nu klar til den næste fælles udfordring.

Formand i Gylling Sport og Idræt, Lars Dalsgaard Larsen fortæller:
"Vi har set, hvad vi kan nå på bare én uge i vinterferien, men vi har også, i tiden efter, erfaret at det er lidt sjovere, når der er et bestemt mål at gå efter. I gruppen vil vi stadig komme med videoer fra de enkelte afdelinger i Gylling Sport og Idræt, men der skal også være den ting som vi er fælles om - så man kan sige, at nu nåede vi til München, men hvad nu, hvis vi øgede tiden, hvor mon vi så kunne ende?"    
 
Vi fortsætter fra München
I løbet af vinterferien nåede vi samlet, at gå ca. 1.100 kilometer eller hvad der cirka svarer til en tur til München. Derfor vil vi nu og otte uger frem, prøve at nå længere rundt i verden og én gang om ugen komme med en update på, hvor vi i verden er nået til. 
 
Flere motionstyper tælles med
For at tilgodese flest mulige, så tæller vi: gang, løb, cykling og roning med i det samlede regnskab. Hvis du på anden vis kan fremvise nogle kreative motions-kilometer, såsom 'Stand Up Padling' (SUP), windsurfing eller en tur på rulleskøjter, så tæller vi også disse med. 
Vil du med ud i verden, så bli' en del af vores gruppe på Facebook, hvor du lægger dine kilometer-billeder op og er på den måde med til, at inspirere andre til mere motion - så ser vi, hvor langt vi når! 
 
Med venlig hilsen
Gylling Sport og Idræt

Foreningspersoner

Web / Medieansvarlig
profilepic
Peter Dalsgaard Larsen
Baneopkridter og Kampfordeler
profilepic
Lars Nielsen
Lokaleansvarlig
profilepic
Rikke Kirckhoff Nielsen