Menu

Udvalgsformand for Gylling Boldklub er årets frivillig blandt AGFs samarbejdsklubber

image Rikke Kirckhoff Nielsen er årets frivillig blandt AGFs samarbedjsklubber
31. august 2021 kl. 12:33
Søndag d. 29. august var der AGF Samarbejdsklubbernes Dag, hvor Gylling Boldklub naturligvis også deltog.

Samarbejdsklubbernes Dag på Ceres Park

Ca. 30 spillere, trænere og forælderchauffører havde taget turen til AGF for at være med og overvære kampen AGF - OB.

Inden kampen var der, i den specielt indrettede fanzone for samarbejdsklubberne, flere aktiviteter som spillerne kunne prøve.

Inden kampstart var der indløb af en spiller- repræsentanter fra hver klub. Fra Gylling Boldklub var det Nikolaj Bisgaard, der løb ind med det store AGF flag.

I halvlegen var der som flere gange tidligere konkurrence på banen. Her var det Marius Stensgård der skulle forsøge, at sparke bolden så tæt på målskivens midte som muligt. Marius klarede det flot, men gik desværre ikke videre til finalen.

Alle deltagere fik hver deres bold med hjem. En hyggelig dag på stadion i vores gule og blå bluser.

 AGF AGF

 

Udvalgsformand for Gylling Boldklub er årets frivillig blandt AGFs samarbedjsklubber

Søndag den 29. august blev Rikke Nielsen hyldet som årets frivillig ved AGFs store samarbejdsklubbernes dag, som blev fejret i forbindelse med hjemmekampen mod OB. Denne dag hvert år vil AGF hylde alle de frivillige i deres samarbejdsklubber rundt i Østjylland. De vil også fremhæve en enkelt person som hyldes som årets frivillig.

I blandt de mange indstillinger fra de forskellige klubber, faldt valget i år på vores helt egen Rikke Nielsen som udvalgsformand for Gylling Boldklub. Fodboldudvalget indstillede i samarbejde med Gylling Sport og Idræt, Rikke til den fornemme pris.

Rikke Nielsen skulle i pausen af kampen på banen foran 10.000 tilskuere og modtage hæderen og et gavekort på 25.000 kr. til Hummel fodbolde, samt en lille personlig gave.

"Vi er meget glade for at have en som Rikke i vores forening, klub og lokalsamfund. Alle bør have et energibundt som Rikke i deres bestyrelse og forening." 

Det hele blev modtaget med et stort smil, armene over hovedet og en hilsen op til den lille delegation af spillere og frivillige, der var taget med fra Gylling denne dag.

Efter modtagelsen af prisen, skulle der laves interview til AGFs eget TV, inden turen gik tværs over stadionet og op på sin plads igen, hvor Rikke kunne hyldes igen af alle de rejsende fra Gylling.

 

 

Fodbold kontakter og trænere

Udvalgsformand
profilepic
Rikke Kirckhoff Nielsen
Træner U6/U7 Mix
ingen img
Andreas Minet
Træner U6/U7 Mix
profilepic
Kasper Røn Nielsen
Træner Kvinde (+15)
profilepic
Lene Lund Mikkelsen
Træner Kvinde (+15)
profilepic
Toke Lindeskov
Holdleder Herre senior
ingen img
Markus Hansen
Holdleder Herre senior
profilepic
Aksel Sylvest Jørgensen
Holdansvarlig Oldboys
ingen img
Torben Bondegård Nielsen