Menu

Al sport og idræt aflyses

image COVID-19 (Corona-virus)
11. marts 2020 kl. 22:49
Bestyrelsen i Gylling Sport og Idræt har besluttet at alle sport- og idrætstilbud er lukket fra og med 12-03-2020.

UPDATE 29/03-2020:


Kære sports- og idrætsudøver i Gylling Sport og Idræt

Vi er glade for den store forståelse, der er for aflysningerne i forbindelse med COVID-19 virus.

Som mange er jer nok har set og hørt har regeringen forlænget lukkeperioden for sports- og idrætstilbud frem til efter påske. Bestyrelsen er af den overbevisning, at det efter denne periode enten vil blive udmeldt en yderligere lukke-periode eller en gradvis åbning. Vi har dog ikke den forventning, at sports- og idrætsforeninger blive nogle af de første, som bliver genåbnet. Derfor vil vi heller ikke udmelde en dato for, hvor lang tid vi forbliver lukket i denne mail.

Vi vil følge regeringens og sundhedsstyrelsen anvisninger, samt se på anbefalinger fra vores hovedorganisationer DGI og DBU. Vi vil derimod love, at vi udsender en ny mail til alle, når vi forsvarligt kan åbne for vores tilbud igen. Vi vil i nedlukningsperioden ikke yde kompensation for manglende træning, holdkampe og turneringer.

Vi håber snart, at se jer alle igen! Men i mellemtiden så følg meget gerne med på vores Facebook-sider:

https://www.facebook.com/gyllingsportogidraet/
https://www.facebook.com/GyllingBoldklub/
https://www.facebook.com/gyllinggymnastik/
https://www.facebook.com/gyllingbadmintonklub/
https://www.facebook.com/gyllingesport/

og her på vores hjemmeside.

https://www.facebook.com/gyllingsportogidraet/ kan du nu bl.a. se en nyhed om et spændende anlægsprojekt vi er påbegyndt.

Derudover kan du jo også f.eks. dele træningstips og få indspark til hjemmetræningen. De sociale medier giver i disse dage en god mulighed for at være sammen, men hver for sig.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen i Gylling Sport og Idræt

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Kære Sportsudøver i Gylling Sport og Idræt

I forbindelse med sundhedsmyndighederne og statsministerens udmeldinger her til aften (11-03-2020), er alle frivillige foreninger blevet opfordret til, at lukke ned for deres aktiviteter.

Bestyrelsen i Gylling Sport og Idræt har derfor besluttet, at alle sport- og idrætstilbud er lukket fra og med 12-03-2020. Vi vil følge myndighedernes anbefalinger og vil derfor, løbende, holde jer opdateret.

Vi har dog allerede besluttet, at alle tilbud tidligst starter op igen fra april måned. Det er en speciel situation og vi vil derfor selvfølgelig også melde ud, når vi er klar over, hvornår vores tilbud igen åbner.

Ligeledes aflyses den planlagte generalforsamling søndag den 15. marts 2020. En ny dato vil blive meldt ud på mail og sociale medier.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen i Gylling Sport og Idræt