Menu

Gylling eSport søger computer-sponsor

image Lørdag d. 29. sept. 2018 spillede Gylling eSport vores første officielle kamp mod Skjern eSport i eSportligaen. Her havde vi fået lov til at låne eSport Odders lokale og computere.
Peter Dalsgaard Larsen
22. juni 2019 kl. 12:32
For 7.500 kr. kan din virksomhed bliver computer-sponsor hos Gylling eSport

Du sidder måske nu og tænker, hvad er eSport?

Esport (elektronisk sport) er en betegnelse, der refererer til udøvelse af computerspil på konkurrenceplan. Aktiviteten finder sted via internettet eller over LAN. Esport er i dansk regi, såvel som på verdensplan, inde i en eksplosiv udvikling og der er de seneste år kommet flere sportshold, skoler, efterskoler og foreninger i Danmark med fokus på eSport, der styrker børn og unges indlæring, kreativitet og strategisk tænkning.

Gylling eSport er en afdeling af Gylling Sport og Idræt. Vi har eksisteret siden 2017. Vores læringsregler tager udgangspunkt i Gylling Sport og Idræts grundværdier, som er: tryghed, nærhed og sammenhold. Vi arbejder ud fra tesen om, at bredden skaber eliten. Vi har en god grundstamme af fagligt stærke undervisere og en bestyrelse, der arbejder hårdt på, at skabe professionelle rammer for undervisning, læring og udviklingen af udøver.

Vi afholder ugentlig undervisning, fire årlige Improvements Camps (iCamps) med forskelligt fokus på, at udvikle den komplette eSports-udøver. Vi deltager i lokale og nationale turneringer i Danmark. Vores undervisning tager udgangspunkt i den enkelte spiller og holdet som en helhed. Trænerne arbejder med konstruktiv kritik med fokus på udvikling og sætter en ære i, at skabe sammenhold på tværs af alder, køn og niveau. Vi vil, i Gylling eSport, gerne have plads til alle og derfor vægter vi en ordentlig tone blandt vores medlemmer meget højt. Vi følger også det etiske kodeks udviklet af det nationale forbund Esport Danmark.

Vores træningssessioner foregår både online, offline, i sportshallen, i køkkenet, samt ved brug af eksterne undervisere og foredragsholdere. Vi håber, at være med til, at skabe en større forståelse for, hvad det kræver som eSports-udøver, at deltage på topplan og vil deltage aktivt i udbredelse af eSporten i Danmark. Vi samarbejder med DGI, Esport Danmark og eSports­miljøet i Danmark, samt erhvervsdrivende i nærmiljøet.

Som eSports-udøver mener vi, at man opnår kompetencer som i fremtiden vil være attraktive for arbejdsmarkedet, da de færdigheder, der opnås vil styrke ens evne til at kommunikere, skabe innovative løsninger, samt fuld forståelse af teknologiske muligheder.

Vores udfordring
Som det er med alle andre sportsgrene, så kræver eSport også udstyr. Og på samme måde som når man går til f.eks. fodbold, så har medlemmerne en forventning om, at en klub eller en forening stiller mål, bolde, kegler og en bane til rådighed. Så har medlemmerne selv nogle præferrencer for støvler og ben­skinner som man selv betaler for.

På samme måde er det med eSport. Her forventer medlemmerne, at klubben eller foreningen stiller et lokale, gamerstole, computere og skærme til rådighed og så møder man selv op med ens egen mus og tastatur.

Vi vil rigtig gerne etablere et eSportslokale i Gylling Forsamlinghus, hvorfra vores undervisning kan foregå fra. Til det har vi bruge for midler til køb af fem computere. Via fondssøgning er det lykkes Gylling eSport, at skaffe midler til én computer og mangler derfor hjælp til de resterende fire.

Vores mål er og skabe følgende hold:
• Et eller flere young gamers hold i aldersgruppen 8-12 år.
• Et junior-hold i aldersgruppen 12-17 år. (er allerede etableret)
• Et senior-hold i aldersgruppen +18 år.

Så ønsker du, at støtte op om Gylling eSport, så kan du blive computer-sponsor for kun 7.500 kr.

Som sponsor får du:
• Firma-navn på coverfoto (www.facebook.com/gyllingesport)
• Firma-navn på hjemmeside (www.gyllingboldklub.dk/esport)
• Firma-navn med i vores facebook-opslag
• Firma-navn ved computer og på sponsorvæg i vores kommende lokale
• Adgang til et anderledes firma-arrangement, hvor jer selv eller kunder kan prøve eSport
• Mulighed for at støtte lokalt