Menu

Gylling Sport og Idræt modtager Corona-støtte fra DIF og DGI

image
09. juli 2020 kl. 19:29
D. 11/3-2020 blev al sport og idræt lukket ned i Gylling på grund af Covid-19. Konsekvenserne heraf betød en længerevarende nedlukning, ikke kun i idrætsforeningerne, men også en nedlukning af kulturlivet m.m.

Et af de steder, hvor Gylling Sport og Idræt gør en stor indsats, er til Odder Byfest og da denne begivenhed også blev aflyst, så stod Gylling Sport og Idræt og manglede det overskud, der normalt genereres herfra.

"Det er penge, der er med til, at vi kan gøre alt det spændende, det ekstra, og mere for de frivillige og medlemmerne i Gylling Sport og Idræt, så stå og mangle disse penge er bestemt ikke sjovt" fortæller formand Lars Dalsgaard Larsen.   


Støtte fra DIF og DGI’s Corona-hjælpepulje
Med udsigten til, at måske skulle aflyse en hel fodbold-sæson samt andre gode aktiviteter og ingen midler fra Odder Byfest, så blev der sendt en ansøgning afsted til DIF og DGI’s Corona-hjælpepulje. 2.966 ansøgninger for et samlet beløb på 258 millioner kroner modtog DIF og DGI på to uger og i puljen var der kun afsat 44 millioner kroner. Behovet for hjælp var stor og udsigten til at få en del af denne pulje var nu lille.

"Vi havde skrevet en god ansøgning om en økonomisk håndsrækning og selvom, at vi ikke fik det fulde beløb vi ansøgte om, så vi er stadig rigtig glade for de 27.000 kr. vi har modtaget" fortæller Lars.

Med pengene, så vil Gylling Sport og Idræt stadig kunne udbyde attraktive tilbud og fortsætte det gode arbejde i Gylling.


Læs mere her:
Kæmpe søgning af DIF og DGI’s corona-hjælpepulje