Menu

Inspirationsgruppe på Facebook

image Familien Seldrup Kaysen dyrker yoga hjemme i køkkenet
11. februar 2021 kl. 18:27
Gylling Sport og Idræt har oprettet en gruppe på Facebook, hvor man kan dele inspiration til bevægelse

Inspirationsgruppe på Facebook

Gylling Sport og Idræt lancerer nu en Facebook-gruppe, hvor du vil have mulighed for, at blive inspireret samt være med til at inspirere andre til mere bevægelse.

Formand i Gylling Sport og Idræt, Lars Dalsgaard Larsen fortæller:
"Vi vil gerne invitere dig med i vores nye netværk på Facebook - i Facebook-gruppen 'Tryghed, nærhed og sammenhold'. 
Tryghed, nærhed og sammenhold er også Gylling Sport og Idræts værdier, dem vender jeg tilbage til.
Facebook-gruppen går ud på, at vi ønsker, at borgere i Gylling og omegn, kommer mere i bevægelse. Vi ønsker, at deltage aktivt i, at øge muligheden for, at man stadig kan dyrke sport og idræt og skabe sammenhold på tværs af alder. Vi beder derfor nu vores trænerer og instruktører om, at indsende små videoer, hvor de kommer ud med nogle budskaber omkring øvelser og forskellige ting som man kan prøve derhjemme og på den måde holde sig i gang og holde sig i bevægelse.  
Samtidig ønsker vi også, at du som borger, deltager aktivt i Facebook-gruppen, og at du engang imellem vil tage et billede eller lave en lille video og lægge den op i Facebook-gruppen. Det kan f.eks. være, hvis du eller familien har været ude og gå en tur eller man har dyrket yoga hjemmefra i stuen. Det kan også være fodbold-træneren, der har lavet et lille pas, der skal gennemføres eller måske skal kælken frem i denne tid. 
Derudover lancerer vi også i uge 7 (skolernes vinterferie) konceptet 'Gylling går amok'. Her vil vi gerne se, hvor langt Gylling og omegn kan nå at gå i løbet af uge 7. Vi håber, at mange vil være med og melde ind i Facebook-gruppen med, hvor langt man har gået, gerne løbende, men selvfølgelig også med det samlede resultat til sidst.
Tryghed, nærhed og sammenhold er som sagt også Gylling Sport og Idræts værdigrundlag. Værdigrundlaget er når vi f.eks. laver disse små inspirationsvideoer og sammen med jeres billeder viser, at vi lever i et trygt lille samfund, hvor vi holder sammen og stadig kan vise smilene og glæden ved, at dyrke sport og idræt på tværs af aldersgenerationer.
Vi håber, at du vil være med til at dele, like og slå billeder op i vores Facebook-gruppe". 
Med venlig hilsen
Gylling Sport og Idræt
Familien Seldrup Kaysen dyrker yoga hjemme i køkkenet