Menu

Multibanen er åben

image Gylling Sport og Idræts nye multibane
21. maj 2020 kl. 14:27
Vores samarbejdspartner, Winther Sport & Fritid, der har stået for opførelsen af multibanen, har nu afleveret ”nøglerne” til os og derved står projektet nu færdigt.

Multibanen er åben

Vores samarbejdspartner, Winther Sport & Fritid, der har stået for opførelsen af multibanen, har nu afleveret ”nøglerne” til os og derved står projektet nu færdigt. Et projekt der fra start til slut, næsten har taget to år. Det meste af tiden er blevet brugt til projektledelse, fondssøgning og i sidste fase selve opførelsen af multibanen. Gylling Sport og Idræt har taget en snak med Lars Seldrup Kaysen, formand for Gylling Skolekreds og Lars Dalsgaard Larsen, formand for Gylling Sport og Idræt, omkring projektet og hvordan det er gået.

Diverse udfordringer
Ud over, at fondssøgning har sine op- og nedture, så har projektet budt på diverse udfordringer. Ikke mindst har COVID-19 drillet os og spændt ben et par gange og vil desværre gøre det i et stykke tid endnu.

”Det er ikke nemt at være en frivillig sport- og idrætsforening, der sammen med Gylling Skolekreds, har skulle manøvrere i skiftende COVID-19-regler, og stadig skulle færdiggøre dette projekt. Men vi har, ved fælles hjælp, og en masse frivillige hænder, fået gennemført og anlagt en rigtig flot multibane”, fortæller Lars Seldrup Kaysen, formand for Gylling Skolekreds. Lars fortæller stolt: ”For Gylling skole og børn, der går her, især i idrætstimerne og frikvartererne, så er multibanen bare fantastisk – den give nye muligheder, og jeg håber, at alle vil hjælpe med at passe på den.

Mystisk betonklods
Også den store firkantet betonklods vi stødte på under udgravningen til multibanen - den gav grå hår. Vi fandt aldrig rigtig ud af, hvad det har været eller hvad det var og der var ikke råd til at få den fjernet - så under multibanen, gemmer der sig stadig et mysterium.

Et 20 år gammelt brev
Undervejs stødte vi også på en nedgravet flaskepost og et brev, der har lagt i jorden, i mere end 20 år. Det viste sig og være en hilsen fra 6. klasse, årgang 1999 – det var lidt sjovt. Brevet bliver, ved lejlighed, afleveret til lokalhistorisk arkiv for Gylling og omegn.

Information og sjov via Facebook
Igennem hele projektet har vi bevidst valgt og informere og bruge vores Facebook-side, hvor vi kunne vise, hvor langt vi var kommet i de enkelte stadier af multibanens tilblivelse. ”Det har været fedt at kunne mærke den opbakning, der har været til dette projekt og mange tak til alle dem, der har leget med, gættet, kommenteret, delt og synes godt om vores opslag” fortæller Lars Dalsgaard Larsen, formand for Gylling Sport og Idræt og fortsætter ”Det er vigtigt, at vi får fortalt og delt de gode historier og med et projekt af denne størrelse i Gylling, så er det både et stort aktiv for Gylling og omegns borgere, skolen og vores forening, men også et redskab i forhold til folk, der overvejer at flytte til Gylling”.

Den specielle Gylling-ånd
I Gylling Sport og Idræt siger vi ”Tryghed, Nærhed og Sammenhold” og dette slogan kan fint kobles over til den specielle ånd, der findes i Gylling. ”Der er nogle frivillige, der virkelig har knoklet på dette projekt, og over længere tid. Tusind tak til fonde, sponsorer og ikke mindst alle de frivillige fra Gylling og omegn, der har hjulpet os med stort og småt – det har virkelig været fedt, at mærke det sammenhold og vide at projektet er i trygge hænder og man sammen kan anlægge et projekt i denne størrelse, midt i Gylling, tæt på skolen og andre sport- og idrætsaktiviteter.” fortæller en stolt Lars Dalsgaard Larsen, formand for Gylling Sport og Idræt.      

Læs reglerne grundigt før brug af multibanen
På multibanen er der sat skilte op med regler, der SKAL følges. Det gælder både de regler, vi, Gylling Sport og Idræt, har sat for brugen af multibanen, men især også de gældende regler for COVID-19.

Læs mere her:

OBS!

 • Bliv hjemme, hvis du føler dig syg
 • Hold afstand til hinanden (2 meter)
 • Husk at vaske eller afspritte hænder inden brug af multibanen
 • Der må max være 10 personer samlet på multibanen, inkl. en voksen
 • Begræns boldkontakt med hoved og hænder
 • Begræns kropskontakt


Stor indvielse i vente
Når det igen bliver muligt, for mange mennesker, at frit kunne mødes, så skal multibanen selvfølgelig indvies og fejres med en indvielse, der er en multibane værdig – glæd jer.

Gylling Sport og Idræts nye multibane er finansieret af: 

 • Gylling Sport og Idræt 
 • MTHP Fond, Gyllingnæs
 • A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal
 • Nykredits Fond
 • Gylling Lokalråd / Odder Fælles Lokalråd
 • Gylling Skolekreds
 • Carlsberg Sportsfond
 • Vognmandsfirmaet Verner Franck Jensen