Menu

eSport

 

  • Tilmelding giver adgang til ét af Gylling eSports hold. Hvert hold træner et bestemt spil, og træner minimum én gang om ugen. Vores Mini Knights-hold træner i flere spil.

  • Du skal have din egen konto til det spil du træner i, og selv afholde de udgifter der må være til spillet. (Mini Knights bruger Gylling eSport-kontoer)

  • Ved indmeldelse indvilliger du i, at du kan blive filmet og fotograferet, og at Gylling eSport kan offentliggøre dette f.eks. her på hjemmesiden eller på sociale medier.

  • Vi benytter chat-programmet Discord, hvor du også skal oprette en konto. (Mini Knights bruger Gylling eSport-kontoer)
    Discord kan downloades her: Discord.
  • Holdene fyldes op efter princippet 'først til mølle'. Derfor er det vigtigt, at man får sig tilmeldt, for at være sikker. Hvis holdet ikke bliver til noget, så vil man få pengene retur.

  • Tilmelding til en sport- eller idrætsgren i Gylling Sport og Idræt fungerer som en "abonnementsordning", hvor man er medlem indtil, at man selv melder sig ud igen. 

  • Gylling eSport har base på 1. sal i Gylling Forsamlingshus - Købmagergade 5, Gylling, 8300 Odder.

 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Som medlem af Gylling eSport får du mulighed for:

· Ugentlig træning med eSports-trænere.

· Vejledning ud fra ambitionsniveau og alder.

· Deltage i turneringer som Gylling eSport.

· Muligheden for at være en del af et foreningsfællesskab.

· Muligheden for at blive eSports-træner.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Gylling eSport er en del af Gylling Sport og Idræt og efterlever værdierne i vores hovedforening. Vi samarbejder med DGI Esport, Esport Danmark, DIF, har skrevet under på det etiske kodeks for esport i Danmark og arbejder generelt ud fra, at bredden skaber eliten. Gylling eSport har eksisteret siden efteråret 2017.