Menu

Fodbold

Fodbold er for både piger og drenge i alle aldre, og sådan er det også i Gylling Boldklub. Alle kan være med uanset niveau og ambitioner. Der er ca. 65 procent drenge/herre og 35 procent piger/kvinder i klubben, hvilket giver et godt mix.

Vi har fokus på fællesskabet - det bedste hold er sammenhold. Der spilles både udendørs­ fodbold og indendørs­ fodbold i klubben.

De yngste spillere starter med leg og den glæde, der er ved at røre sig sammen med andre - med og uden bold. Vores trænere benytter træningen til at lægge de første grundsten for boldforståelse, løbe­mønstre og kollektivet i at være med på et hold. Man vinder ikke en fodboldkamp alene, det gøres som et hold.

Den mellemste gruppe spillere udfordres fysisk, med tekniktræning, kondition, og styrketræning. En fodboldkamp vindes ikke kun med fødderne og ved at være i god form, det handler også om at have
hovedet med. I træningen arbejdes der med grundlæggende løbe­mønstre, taktik og det psykiske pres, det kan være ved f.eks. være bagud i en kamp.

Hos de ældste spillere arbejdes der grundlæggende med at vedlige­holde den fysiske form, da spillerne godt ved, hvad der kræves for at kunne løbe en hel kamp. Meget af træningen har også fokus på det tekniske og taktiske. Spillerne er i deres teenageår og derfor betyder fællesskabet endnu mere for dem og det at være en del af noget. Holdet er i fokus.

Live-score
Der er ingen livekampe på nuværende tidspunkt

Fodbold kontakter og trænere

Udvalgsformand
profilepic
Rikke Kirckhoff Nielsen
Træner U7 Mix
profilepic
Jakob Dalum Nielsen
Træner U8/U9 Mix
ingen img
Lisa Fønss Rasmusen
Træner U11 Drenge
ingen img
Morten Rasmussen
Træner U11 Drenge
ingen img
Jesper Pedersen
Træner U13 Drenge
profilepic
Jacob Schulz Olesen
Træner U13 Drenge
profilepic
Christoph Leyer
Træner Kvinde (+15)
profilepic
Lene Lund Mikkelsen
Holdansvarlig Oldboys
profilepic
Carsten Risager
Holdansvarlig Oldboys
ingen img
Torben Bondegård Nielsen