Menu

Træning på bold

image Foto: DGI Huset Vejle

Træning på bold sæson 2022/2023

Alder: 16+
Opstart: Onsdag d. 31/08-2021 - kl. 17:30-18:30
Sted: Gylling skole, Gymnastiksalen
Træner: Margrethe Andkjær
Pris: 500 kr. pr. sæson

Træning på bold er holdet, hvor alle uanset niveau, køn eller alder kan være med. Her bliver du udfordret på din balance, får bedret din holdning, styrket musklerne inklusive lattermusklen. Der vil i løbet af timen blive arbejdet med 3 stk. bolde, som vi i løbet af året vil arbejdes os op til at bruge på samme tid. Du skal medbringe liggeunderlag, stor bold, bare fødder eller sko, der ikke glider. Kom og vær med det bliver sjovt, udfordrende og måske også hårdt.

Sæsonen starter onsdag d. 31. august kl. 17:30-18:30 i gymnastiksalen på Gylling skole.

Ferie:
Gylling Gymnastik følger skolernes ferie.

Hvis vi ikke kan komme eller kommer for sent:
Træning skal ikke være stresset. Man møder derfor kun op når det kan passe ind i hverdagen. Kan man ikke komme behøver man ikke melde afbud. Kommer man for sent, lister man bare ind og er med, men vi ser gerne at man møder til tiden.

Trænere:
Trænerne i Gylling Gymnastik er frivillige ubetalte trænere. Trænerne er derfor som udgangspunkt ikke uddannet, men tilbydes kurser gennem DGI. Du kan forvente, at en træner har været på minimum 1 kursus, eller vil komme dette i løbet af sæsonen.

Deraf det billige kontingent (500,-) som er langt billigere end andre hold. Vi forventer du/I er villig til, at give en hånd til, med til opstilling / oprydning, hvis der er brug for dette. Du kan dog forvente, at der møder en forberedt træner op, til hver gymnastiktime. Hvis trænerne er forhindret, vil man som udgangspunkt forsøge at få en anden til at tage holdet den pågældende dag. Kun i yderste konsekvens aflyses en planlagt gymnastiktime.

Trænere møder senest 5 min. inden start, med nøgler.

Er der nogle der har spørgsmål eller bemærkninger til ovenstående, er man velkommen til at kontakte udvalgsformand Signe Kaysen:

mail: skpetersen@hotmail.com
sms / opkald: 28 26 83 30 (efter kl. 16:00)

Vi håber I vil får nogle fantastiske timers boldtræning med Margrethe.

Med venlig hilsen
Gylling Gymnastik

KloakMesteren Odder

Tømrermester Christian Stougaard ApS

Gymnastik

Udvalgsformand / Træner Hiit
profilepic
Signe Seldrup Kaysen
Træner
profilepic
Susanne Larsen
Træner
profilepic
Margrethe Andkjær