Menu

80 kvinder til danseaften

image 80 kvinder til danseaften på Gylling Efterskole
Lars Dalsgaard Larsen
03. marts 2024 kl. 14:22
Gylling Sport og Idræt inviterede torsdag den 29. februar til Danseaften for kvinder. Aftenens tema var latinske rytmer som skulle få dig til at glemme vinterens kulde og imødese forårets komme.

Aften skulle være noget alle kunne deltage i, så Trine Vangsgaard fra Dansestudiet Powerhouse blev hyret til opgaven, samt vi satte prisen til et overkommeligt beløb på en flad halvtredser.

Hold da op, vi blev overrasket over lysten til deltagelse i dette arrangement! Ikke mindre end 80 kvinder mellem 20-75 år blev tilmeldt på rekordtid og vi måtte flytte arrangementet fra efterskolens multisal til idrætshallen. Vi er både beæret og glade for den kæmpe opbakning. Derudover skal der lige lyde en kæmpe tak til Gylling Efterskole for at stille faciliteterne til rådighed.   

Jeg var som eneste mand hyret ind til, at være 'meet and greet' ved indgangen og efterfølgende kameramand, så Gylling Sport og Idræt kunne dokumentere aftenen. Lad mig starte med at sige, at det jeg blev mødt med, var 1,5 times smil og grin fra start til slut. Man kunne godt se de første 10 minutter, at kvinderne lige skulle se, hvad det var de var blevet tilmeldt! Men lige pludselig var alder, rytme, kropsstørrelse og erfaring ligegyldig. Der var dømt ren danseglæde og smil fra øre til øre.

Aftenens danseinstruktør Trine Vanggaard gjorde et fantastisk stykke arbejde med, at få alle til, at være med og kørte tempo op og ned for at både synliggøre bevægelserne og for, at få sveden frem på de fremmødte. Dette sås tydeligt, da ca. halvdelen af de fremmødte efter 10 minutter måtte smide noget af tøjet for at kunne fortsætte.

Som timen skred frem, kunne man se, at flere og flere fangede trinene, selvom hovedet en gang imellem slog knuder og kroppen og fødderne ville hver sin vej. Ved dansetimens afslutning gav Trine og 5-6 stykker, fra et af hendes hold fra dansestudiet, en lille opvisning for at slutte aftenen af. Allerede i døren, på vej ud, fik vi mange tilkendegivelser om, at folk havde haft en dejlig aften samt efterfølgende en del søde beskeder på vores sociale medier.     

Danseaftenen var kommet i stand efter, at Mette Kürstein kontaktede Gylling Sport og Idræt med en idé om, at vi manglede et tilbud/event for det voksne publikum i Gylling. Mette, som er flyttet til Gylling for nogle år siden med hendes mand, vil gerne være en del af den levende landsby Gylling og gøre hendes til, at vi bliver ved med, at have et spændende og rigt liv på landet. Derfor er vi i Gylling Sport og Idræt helt vilde med personer som Mette, der har en idé og viljen til at få det gennemført. Så stiller vi altid vores systemer og ekspertise til rådighed for, at få idéer afprøvet. Så har du en god idé, så gør endelig som Mette og kontakt Gylling Sport og Idræt for en dialog om din idé.

 

Gymnastik

Udvalgsformand / Træner Hiit
profilepic
Signe Seldrup Kaysen
Træner
profilepic
Susanne Larsen
Træner
profilepic
Margrethe Andkjær

KloakMesteren Odder

Tømrermester Christian Stougaard ApS