Menu

AURA sætter fart på esporten i Gylling

image AURA sætter fart på esporten i Gylling
Peter "MeetThePete" Larsen
05. januar 2024 kl. 11:06
Pr. 1/1-2024, og ét år frem, er energiselskabet AURA, trådt ind som fibernet-sponsor i Gylling eSport. Aftalen, der dækker den månedlige ydelse, betyder bl.a. at AURA vil være mere synlige via Gylling eSports sociale medier og en større del af Gylling Gaming Event.

Udvalgsformand i Gylling eSport, Peter Dalsgaard Larsen er meget glad: “AURA er det perfekte match for os. Stabil og ikke mindst hurtigt internet, er alt-afgørende for os, når vi f.eks. spiller kampe i esportligaen, eller når der skal hentes opdateringer til spillene. Det kommer vores medlemmer til gode, at de kan spille med en meget lav ping*, hvilket betyder, at spillene ikke lagger** - og det kan være kampafgørende”.

Og forsætter: “Men aftalen er også en stor fordel for vores trænere og de frivillige, der står for, at opdatere vores computere og spil, hvor det er fantastisk, at det kan klares hurtigt, sådan at fokus kan være på vores medlemmer og esportstræningen”. 


AURA
x Gylling eSport

Det er med stor fornøjelse, at AURA kan annoncere vores nye samarbejde med Gylling eSport. Samarbejdet skal forløbe i hele 2024 – måske endda længere.

”AURA er et lokalt energiselskab, og vi støtter lokale ildsjæle,” udtaler Anders Damgaard Fink, teamleder fiber marketing.

Matchet mellem AURA og Gylling eSport ligger lige til højrebenet: AURA leverer stabilt og hurtigt fibernet, så Gyllings gamere kan dyrke deres esport og sociale fællesskab i allerhøjeste kvalitet. Uden forstyrrelser. Uden afbrud.

”AURA er sat i verden for at hjælpe vores kunder, og vi ser frem til samarbejdet,” udtaler Anders Damgaard Fink.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Gylling eSport er en del af Gylling Sport og Idræt og efterlever værdierne i vores hovedforening. Vi samarbejder med DGI Esport, Esport Danmark, DIF, har skrevet under på det etiske kodeks for esport i Danmark og arbejder generelt ud fra, at bredden skaber eliten. Gylling eSport har eksisteret siden efteråret 2017.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

*Ping er et værktøj til, at måle svartider på nettet, hvor man populært sagt “pinger” en IP-adresse og får at vide, hvor lang tid det tager, at sende data tur-retur.

** Lag er når man oplever forsinkelser i spillet.

AURA

Larsen & Jakobsen

Nordea-fonden

Nykredits Fond

Familien Hede Nielsens Fond

Danmarks Idrætsforbund

Sparekassen Danmark

Shark Gaming

Brugsen Gylling