Menu

Far og søn, nyt træner-team i Gylling eSport

image Kristian Radoor, Peter Dalsgaard Larsen og Martin Radoor
Peter "MeetThePete" Larsen
06. juli 2023 kl. 20:53
Når den kommende sæson starter til september, så er det med nye og erfarne kræfter, der stiller sig til rådighed, som træner-team, til vores Counter-Strike hold: Young Knights.

Kristian Radoor (39) og Martin Radoor (21), far og søn, er nyt træner-team for vores Counter-Strike hold: Young Knights (5.-9. klasse).


Kristian reagerede på vores Facebook-opslag (at vi søgte en træner) og efter et opfølgende møde, så er Kristian og Martin klar, til september, til at fortsætte det gode arbejde og tage over på holdet, der vandt eSportligaens CS:GO forårsturnering (DGI) Niveau C-1.


Peter Dalsgaard Larsen, udvalgsformand:
 “Jeg er super glad for, at Kristian og Martin er kommet med ombord og har sagt ja, til at være trænere i den kommende sæson. Det er to personer, der kommer med en stor potion Counter-Strike erfaring og en lyst til, at gøre en forskel for børn og unge. Kristian, der snart har spillet Counter-Strike i 20 år, er et bevis for, at han har været med fra starten af og kan bidrage med masse af viden, kendskab og passion for spillet og ikke bange for, at tage udfordringen op, selv med udsigten til den kommende opdatering til spillet, Counter-Strike 2 - opdateringer til spillet, dem har han oplevet mange gange”.


“Ligeledes er jeg taknemlig for, at Kristian også tager hans søn med, Martin, der allerede er godt på vej, til at etablere sig på den danske Counter-Strike-scene og senest har spillet for den danske organisation Hyperion på deres talenthold med et spot i 3. divisionen i Powerligaen. Det er guld værd for os, at Martin vil dele hans erfaringer, vil være træner og agere som rollemodel for vores unge medlemmer, sådan at de får et bedre billede af, hvad der skal til, for at blive en dygtig Counter-Strike-spiller”.


Familien Radoor er ikke fremmed for Gylling eSport, da både lillesøster og lillebror til Martin, har været eller er en del af Gylling eSports andre hold. “Så på en måde har vi rekrutteret indefra, hvilket er meget positivt og et bevis for, at esporten går i den rigtige retning indenfor det, at være frivillig”, afslutter Peter.
 

Skal du med på Counter-Strike holdet: Young Knights (med opstart til september), så skal du være hurtig, da der kun er 3 ud af 12 pladser tilbage.
 

Læs meget mere her om vores Counter-Strike hold: Young Knights.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Gylling eSport er en del af Gylling Sport og Idræt og efterlever værdierne i vores hovedforening. Vi samarbejder med DGI Esport, Esport Danmark, DIF, har skrevet under på det etiske kodeks for esport i Danmark og arbejder generelt ud fra, at bredden skaber eliten. Gylling eSport har eksisteret siden efteråret 2017.

Larsen & Jakobsen

Nordea-fonden

Nykredits Fond

Familien Hede Nielsens Fond

AURA

Danmarks Idrætsforbund

Sparekassen Danmark

Shark Gaming

Brugsen Gylling