Menu

Gylling eSport søger Counter-Strike træner

image Gylling eSport søger Counter-Strike træner
Peter "MeetThePete" Larsen
04. juni 2023 kl. 14:22
Har du styr på map-pool, taktikker, eco-rounds og rush B ? Ja, så er det måske dig vi søger. Efter en succesfuld sæson, så søger vi nu en ny Counter-Strike træner, til sæson 2023-2024.

Mangler du noget til CV'et? - så bliv esports-træner hos Gylling eSport.
Frivilligt arbejde viser overskud og engagement og du er med til, at understrege dine kompetencer eller vise nogle du har, som ikke direkte fremgår på dine eksamensbeviser eller tidligere erhvervserfaring. Så har du lyst til, at arbejde frivilligt med børn og unge indenfor esport? – så læs endelig videre!

Til Gylling eSports Young Knights-hold (5.-9. klasse) står vi, til september, og mangler en frivillig Counter-Strike træner. Holdet består i dag af 12 medlemmer på forskellige niveauer og det bliver bl.a. din opgave, at sætte to hold, et øvet-hold og et lettere øvet hold sammen, sådan at alle bliver udfordret og sådan at træning matcher deres niveau.

Du skal være klar til, at overgå til Counter-Strike 2 og sammen med holdene tage denne udfordring op.

Du skal kunne motivere spillerne, lægge strategier og taktikker, der hjælper holdene med at optimere deres præstationer. I Gylling eSport prioriterer vi samarbejde og at det er vigtigt, at lære de unge, at spille sammen og kommunikere på en ordentlig måde.

På holdet vil du komme til at arbejde sammen med en assistent-træner/holdleder, og I vil sammen planlægge og hjælpes ad med, at gennemføre den ugentlige træning samt de kampe, der må komme i forbindelse med deltagelse i turneringer.

Du skal være fysisk tilstede i Gylling eSports lokaler, der består af, to lokaler med 2 x 6 gamer-setups, ét taktik-lokale / venteområde for forældre, samt køkken og toilet. Alt sammen placeret på 1. sal i Gylling Forsamlingshus.

Bevægelse er også vigtigt og derfor skal træningen også indeholde små fysiske øvelser og brain-breaks, hvor man kommer væk fra skærmen.

Vi træner én gang om ugen, hver tirsdag fra kl. 18:00-20:00, fra september til maj.

Søger du et socialt fællesskab – så bliv esports-træner hos Gylling eSport
Som træner bliver du en del af et socialt fællesskab med de andre trænere og ledere i Gylling eSport. Der er mulighed for sparring, uddannelse og socialt samvær omkring træning, kampe og arrangementer. Ligeledes håber vi, at du også vil byde ind til fællesskabet ved, at inkludere de unge mennesker i dit og dermed kan blive medskabende i hovedforeningens grundværdier: Tryghed, Nærhed og Sammenhold.

Hvad får du ud af det?

  • Et meningsfuldt bidrag til dit CV
  • Gylling Sport og Idræt træningsdragt
  • Spilletrøje med gamer-navn på
  • Gratis adgang til Gylling Gaming Event
  • Deltagelse ved Gylling Sport og Idræts frivilligfest
  • En årsgave, der skal bruges via én af vores samarbejdspartnere

Er du interesseret, så ta’ kontakt til udvalgsformand Peter Dalsgaard Larsen.

Mobil: 25 15 04 09
E-Mail: esport@gyllingsportogidraet.dk



- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Gylling eSport er en del af Gylling Sport og Idræt og efterlever værdierne i vores hovedforening. Vi samarbejder med DGI Esport, Esport Danmark, DIF, har skrevet under på det etiske kodeks for esport i Danmark og arbejder generelt ud fra, at bredden skaber eliten. Gylling eSport har eksisteret siden efteråret 2017.

Larsen & Jakobsen

Nordea-fonden

Nykredits Fond

Familien Hede Nielsens Fond

AURA

Danmarks Idrætsforbund

Sparekassen Danmark

Shark Gaming

Brugsen Gylling