Menu

Gylling Gymnastik søger to-tre frivillige hjælpetrænere

image Gylling Gymnastik holder til i gymnastiksalen på Gylling skole
Peter Dalsgaard Larsen
04. august 2021 kl. 15:53
Gylling Gymnastik søger hjælpetrænere til vores glade, sjove og seje spilopper i alderen 3-6 år.

Gylling Gymnastik søger to-tre frivillige hjælpetrænere


Vi søger hjælpetrænere til vores glade, sjove og seje spilopper i alderen 3-6 år.
Spilopperne er et gymnastikhold for 3-6-årige. Et hold, der kan undvære deres forældre. Holdet styres og planlægges af en træner. Spilopperne er tid til aktivt samvær og nærvær. Det skal være sjovt, samtidig med at vi får sved på panden og pulsen op. Vi skal bevæge os til musik, lære at bruge vores krop og tumle i forskellige redskabsbaner, samt introduktion i trampolinspring. Ydermere skal vi udvikle vores grov- og finmotorik og koordineringsevner samt styrke vores muskler og sanser.


På vores hold vil der være en træner med erfaring, men vi har brug for flere hænder for at holdet kan komme i gang på en ny sæson, med opstart d. 6. sep. 2021.


Der vil være mulighed for, at du som hjælpetræner kan rotere på holdet, så du ikke er afhængig af at være til stede hver gang samt du får mulighed for, at sætte en leg i gang eller stå for opvarmningen. Som hjælpetræner kommer du ikke til at stå alene med holdet.


Vi tilbyder vores hjælpetrænere kursus, så I kan blive klædt på til opgaven.


Hvis du synes det lyder som noget for dig eller har spørgsmål så send en mail til Signe Kaysen – skpetersen@hotmail.com eller Susanne Larsen – susannelarsen82@gmail.com

Med venlig hilsen
Gylling Gymnastik

 


Gylling Gymnastikforening blev i 2018 en del af foreningen Gylling Sport & Idræt, der udover Gymnastik også tilbyder Fodbold, Badminton og eSport.