Menu

Gratis sports- og aktivitetsbriller

image Foto: Profil Optik

DGI uddeler sammen med Profil Optik og Essilor gratis aktivitetsbriller med styrke til børn, fordi alle børn skal have mulighed for at deltage i leg og idræt på lige vilkår.

 

Børn og unge skal have lige adgang til leg, bevægelse og idræt i aktive fællesskaber sammen med deres jævnaldrende. Derfor samarbejder DGI og Profil Optik om at modvirke de barrierer, der forhindrer børn i at deltage i foreningslivet.

DGI tilbyder i partnerskab med optikerkæden Profil Optik og brilleglasproducenten Essilor alle børn mellem fem og 12 år med nedsat syn en særligt designet aktivitetsbrille. Kvit og frit. Projektet er døbt: På lige vilkår.

For idrætten er ikke for de udvalgte. Den er for alle.

Tilbuddet om briller er ikke bundet op på medlemskab af en forening eller andet – det gælder alle børn.

Book tid til dit barns synstest her. 


Støt, når du køber briller

DGI og Profil Optik udvider i 2021 samarbejdet, så projekt #påligevilkår og Puljen: Foreningsliv for alle nu samarbejder om at give endnu flere børn og unge mulighed for at være en del af et idrætsfællesskab.

I 2021 kan du derfor via mobilepay donere penge til puljen, når du køber briller i Profil Optiks butikker.

Puljen gør det muligt for foreninger at søge midler til kontingent og stævnedeltagelse for børn og unge, som har vanskeligt ved at finde økonomien selv.

-Puljen: Foreningsliv for alle er støttet af Poul Due Jensens Fond.

 

#påligevilkår

  • Børn mellem 5 og 12 år med nedsat syn kan få gratis aktivitetsbriller med individuelt tilpasset styrke i særligt udviklet stel med brudsikre glas hos alle landets Profil Optik-butikker.
  • Barnets forældre bestiller tid hos Profil Optik til gratis synstest – bemærk: børn under 10 år skal henvises via øjenlæge.
  • Efter synstesten bestilles individuelt tilpassede glas, og den færdige aktivitetsbrille kan hentes efter 1 til 2 uger.

Tilbuddet er begrænset til 1 stk. brille pr. barn.

Læs mere og book tid til synstest her.