Menu

Spillopperne 3-6 årige

Spilopperne - Gylling Gymnastik 2022/2023 (Aflyst)

Spilopperne er et gymnastikhold for 3-6 årige. Det er gymnastikhold for børn der kan undvære deres forældre. Holdet styres og planlægges af en træner. Spilopperne er tid til aktivt samvær og nærvær. Det skal være sjovt, samtidig med at vi får sved på panden og pulsen op. Vi skal bevæge os til musik, lære at bruge vores krop og tumle i forskellige redskabsbaner, samt introduktion i trampolin spring. Ydermere skal vi udvikle vores grov og fin motorik og koordineringsevne, samt styrke vores muskler og sanser.

Sæsonen starter mandag den 6. september 2022. 

Spilopperne holder til på Gylling Skole i gymnastiksalen, hver mandag fra kl. 16:45–17:30.

En typisk gymnastiktime består af: 

• Godaw sang
• Aktive øvelser
• Redskabsbaner
• Farvelsang

Der er drikkepauser indlagt i gymnastiktimen, det er kun i disse pauser, det er ok at drikke – da det er utrolig forstyrrende for de andre.

Hvad forventer vi af dit barn:
Hvis man skal gå til gymnastik ved Spilopperne, skal man kunne undvære sine forældre i en time, samt forstå en kort kollektiv besked. (Forældre må gerne sidde i omklædningsrummet – dette forventes dog ikke). Der er minimum to trænere til stede, så dit barn er sikker på en hjælpende hånd både til toiletbesøg, trøstende kram ect. Der er stor forskel på hvad det enkelte barn kan motorisk. Trænerne forsøger at ramme alle aldre. Vi har fokus på, at alle bliver udfordret og alt alle føler sig klar og tryg i de øvelser vi laver. Vi forventer at jeres børn har lyst til at deltage aktivt, når de er til gymnastik.

Ferie:
Gylling Gymnastik følger skolernes ferie.

Hvis vi ikke kan komme eller kommer for sent:
Gymnastik skal ikke være stresset. Man møder derfor kun op når det kan passe ind i hverdagen. Kan man ikke komme behøver man ikke melde afbud. Kommer man for sent, lister man bare ind og er med, men vi ser gerne at man møder til tiden. 

Sikkerhed:
- Ingen strømper. Brug evt. gymnastiksko. Børnene kan let glide og slå sig, hvis de har strømper på.
- Ingen halskæder – de kan hænge fast, når vi farer rundt og har det aller sjovest.
- Langt hår skal sættes op – det kan sætte sig fast og ens venner kan træde på det, ved et uheld.
- Strutskørter skal blive i omklædningsrummet – de er virkelig flotte, men går så nemt i stykker og trænerne, har svært ved, at få fat under spring.
- Drikkedunken må kun være halv fyldt og KUN med vand.
- Der må ikke medbringes mad i gymnastiksalen ( Det kan dog være en god idé, at have en snack klar til turen hjem)
- Vi skal have jeres kontaktoplysninger ved opstart, så vi kan kontakte jer, hvis jeres barn er meget ked af det, eller slår sig.
- Gymnastikforeningen er ikke forsikret, det er jeres egen forsikring, der skal dække hvis der mod forventning sker skader.

Trænere:
Trænerne i Gylling Gymnastik er frivillige ubetalte trænere. Trænerne er derfor ikke uddannet, men tilbydes kurser gennem DGI. Du kan forvente, at min én træner på holdet har været på minimum 1 kursus, eller vil komme dette i løbet af sæsonen.

Deraf det billige kontingent (500,-) som er langt under halvpris af andre gymnastikhold. Vi forventer i er villig til, at give en hånd til, med til opstilling / oprydning, hvis der er brug for dette. Du kan dog forvente, at der møder en forberedt træner op, til hver gymnastiktime. Hvis trænerne er forhindret, vil man som udgangspunkt forsøge at få en anden til at tage holdet den pågældende dag. Kun i yderste konsekvens aflyses en planlagt gymnastiktime.

Trænere møder senest 5 min. inden start, med nøgler.

Er der nogle der har spørgsmål eller bemærkninger til ovenstående, er man velkommen til at kontakte udvalgsformand Signe Kaysen: 


mail: skpetersen@hotmail.com
sms/opkald: 28 26 83 30 (efter kl. 16:00)

Vi håber I vil få nogle fantastiske gymnastiktimer med jeres børn.

Med venlig hilsen
Gylling Gymnastik